Mobiele betaalterminal kopen

Het staat als een paal boven water dat de beschikking hebben over een betaalterminal tegenwoordig gerust kan worden aanzien als een absolute must. Een standaard betaalterminal met kabel zal echter lang niet voor elke sector de perfecte oplossing betekenen. Een mobiele betaalterminal kopen is dan wellicht een bijzonder interessant alternatief. Dergelijke betaalterminals hebben uitsluitend een kabel nodig om op te laden, maar werken verder volledig draadloos. Wilt u ook een mobiele betaalterminal kopen? Dan bent u daarvoor hier bij Paqar in ieder geval beslist aan het juiste adres.

Een toekomstgericht mobiele betaalterminal kopen

Veel mensen willen geen mobiele betaalterminal kopen omdat ze vrezen dat deze snel zal worden achterhaald. Deze vrees is echter nergens voor nodig indien u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van een mobiele betaalterminal hier bij Paqar. Sterker nog, indien u er voor kiest om over te gaan tot een dergelijk toestel beschikt u meteen over de mogelijkheid om contactloos betalen via NFC aan te bieden aan uw klanten. Dit zorgt er voor dat een mobiele betaalterminal kopen bij ons niet alleen een zeer interessante, maar ook nog eens een toekomstgerichte beslissing is!

Mobiele betaalterminal kopen tegen de beste prijs

De scherpe prijs die door ons wordt gehanteerd zorgt er voor dat u niet langer genoegen dient te nemen met de hoge huurprijzen die vaak voor een mobiele betaalterminal in rekening worden gebracht. Op termijn bent u op deze manier namelijk altijd heel wat duurder uit. Een mobiele betaalterminal kopen bij Paqar zorgt er dan ook voor dat u twee vliegen in één klap slaat. U beschikt namelijk over een bijzonder kwalitatief en tevens ook toekomstgericht betaalterminal welke u ook nog eens heel wat geld zal besparen. Wanneer u actief bent in de horeca of u bijvoorbeeld in de ambulante sector werkt is het altijd de moeite waard om een mobiele betaalterminal te kopen.

Mobiele betaalterminal kopen met 3G

Een mobiele betaalterminal kopen kan bij ons in verschillende vormen. Zo kunt u er voor kiezen om een mobiel toestel met WiFi of 3G. Naar welk mobiel betaalterminal met andere woorden uw voorkeur uitgaat, ze kunnen beiden worden aangekocht tegen de meest gunstige voorwaarden hier bij Paqar!

Vraag nu GRATIS advies!