Contactloze NFC Pinapparaat

De acceptatie van contactloos betalen groeit zeer snel. Inmiddels heeft al 25% van de ondernemers een betaalterminal die geschikt is voor contactloze betalingen en 75% van de Nederlandse pashouders zijn in het bezit van een bankpas met NFC chip.

Om het contactloos betalen extra te stimuleren heeft Paqar, in samenwerking met Stichting Bevordering Efficiënt Betalen, een actie ontwikkeld. Als u nu uw oude betaalterminal inlevert, dan ontvangt u € 200,- korting op aanschaf van een nieuwe betaalterminal voorzien van Contactloos NFC betalen.

Met de betaalterminals van Paqar biedt u uw klanten de beste service en bent u verzekerd van een voordelige en veilige betaaloplossing die klaar is voor de toekomst. Al onze betaalterminals beschikken over een NFC reader en ook retourpinnen is mogelijk. Bovendien is het aanschaffen van een betaalterminal nu extra aantrekkelijk vanwege onze contactloos betalen acties. Hiermee zijn we zijn namelijk de goedkoopste van Nederland!

 

Laat uw klanten gebruik maken van Contacloze NFC Pinapparaat

Onze betaalterminals zijn van het merk Ingenico. De  kwaliteitsbetaalterminals van Ingenico staan bekend als veilig, betrouwbaar en zijn voorzien van de meest recente technologie zoals retourpinnen, creditcard acceptatie en contactloos betalen. Wereldwijd worden de betaalterminals door 3.000.000 ondernemers gebruikt.

U kunt bij ons zowel mobiele als vaste betaalterminals afnemen, allen geschikt voor Contactloos NFC pinnen. Een vaste betaalterminal is geschikt voor iedere instelling, bedrijf, winkel, hotel of restaurant waar op een vaste locatie een betaalterminal moet komen te staan. Mobiele betaalterminals zijn geschikt voor op terrassen, in de taxi op de winkelvloer of als u veel onderweg bent of buiten werkt zoals bij ambulante of bezorgdiensten.

Contactloos betalen met smartphone

Betalen met smartphone, mobiel, creditcard of pinpas gaat heel gemakkelijk. Contactloos afrekenen is eenvoudig en vlot door een pinpas of smartphone tegen de betaalterminal te houden. Het bedrag wordt gelijk van de bankrekening van de klant afgeschreven. Het te betalen bedrag mag echter niet hoger dan € 25,00 zijn, anders moet er voor de veiligheid alsnog een pincode ingetoetst worden. Contactloos betalen gaat makkelijk en gaat 10 seconde sneller dan gewoon pinnen. Wilt u ook gebruik maken van contactloos betalen?

Als u nu uw oude betaalterminal inlevert, dan ontvangt u €200,- korting op aanschaf van een nieuwe betaalterminal van Paqar.

Vraag nu GRATIS advies!