Pinautomaten

Ingenico iCT250

€ 549,- € 349,-

Het compacte design, ergonomische stijl en functionaliteit maakt de Paqar iCT250 betaalautomaat tot ‘de’ pinterminal voor op de balie. Door het duidelijk te lezen kleuren display en een toetsenbord met grote knoppen en cijfers is deze betaalautomaat perfect te hanteren en eenvoudig in gebruik door u en uw klanten.

Bekijk betaalterminal Bestellen

Ingenico iWL250 WiFi

€ 699,- € 499,-

De mobiele pinautomaten van Paqar bieden flexibiliteit. Of het nu gaat om mobiel betalen of op een vaste plek, met de iWL250 WIFI  kunt u overal de klant laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

Bekijk betaalterminal Bestellen

Ingenico iWL250 3G

€ 749,- € 549,-

De mobiele betaalterminals van Paqar bieden flexibiliteit. Of het nu gaat om mobiel betalen of op een vaste plek, met de iWL250 3G kunt u overal de klant laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

Bekijk betaalterminal Bestellen

Ingenico iPP350 + iCT250 Combi

€ 749,- € 549,-

De iPP350 betaalterminal is uitermate geschikt voor op een vaste plek, met de iPP350 gekoppeld aan de iCT250 kunt u uw klant snel en eenvoudig laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

Bekijk betaalterminal Bestellen

Ingenico iPP350

Op aanvraag

De Ingenico iPP350 betaalterminal is de vaste betaalterminal die geschikt is voor de koppeling met uw kassasysteem. De iPP350 biedt als vaste betaalterminal op de balie flexibiliteit en betrouwbaarheid. De betaalterminal is compact, klein en eenvoudig in gebruik!

Bekijk betaalterminal Bestellen

Unattended

Op aanvraag

De Ingenico IUP 250 + IUR250 + IUC 150 full blown oplossing voldoet aan de aller strengste eisen op het gebied van veiligheid, bedieningsgemak en is hufter proof. Met het metalen keypad en pinlezer en hufterproof NFC reader is dit de ideale oplossing om kaarten te accepteren in een unattended oplossing.

Bekijk betaalterminal Bestellen
Vraag nu GRATIS advies!