Betaalterminal kopen

Wilt u een betrouwbare en voordelige betaalterminal kopen? Vraagt u zichzelf dan af wat uw wensen zijn en wat is het makkelijkst in gebruik: een vaste of een mobiele betaalterminal? Vervolgens dient u zich af te vragen wat voor netwerk u wilt gebruiken om de betaalterminal mee te laten communiceren en tot slot kunt u een keuze maken. Paqar kan u hier geheel in ondersteunen met gratis productadvies. Paqar heeft voor elke ondernemer de oplossing op het gebied van pinbetalingen. U kunt bij Paqar een betaalterminal kopen onafhankelijk met welke bank u wilt samen werken. Of u nu op zoek bent naar een betaalterminal op een vaste locatie zoals winkels, hotels of zorginstellingen, maar ook voor op het terras van uw restaurant of bistro. Ook binnen een mobiele omgeving heeft Paqar dus de juiste passende oplossing voor u.

Door de scherpe prijzen die Paqar hanteert is het veel voordeliger een betaalterminal te kopen dan te huren bij uw bank of andere betaalterminals leveranciers.

  • Alle betaalterminals van Paqar zijn klaar voor de toekomst
  • Alle betaalterminals van Paqar accepteren contactloze betalingen en ook retourpinnen is mogelijk
  • Het in gebruik nemen van een betaalterminal van Paqar gaat eenvoudig en snel.
  • U heeft de mogelijkheid gespreid te betalen
  • U heeft al een betaalterminal voor € 349,- exclusief leveringskosten en service abonnement.

Voordelen van een betaalterminal kopen

Bij Paqar zijn we graag duidelijk over de kosten van het kopen van een betaalterminal zodat u niet voor verassingen komt te staan. Op onze Tarieven pagina hebben wij per betaalterminal voor u de kosten in beeld gebracht.

Mocht u toch nog vragen hebben over de kosten van het kopen van een betaalterminal, vult u dan het ‘Bel Mij’ formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

 

Bel Mij, ik heb een vraag

Ingenico iCT250

€ 549,- € 349,-

Bekijk betaalterminal Bestellen

Ingenico iWL250 WiFi

€ 699,- € 499,-

Bekijk betaalterminal Bestellen

Ingenico iPP350 + iCT250 Combi

€ 749,- € 549,-

Bekijk betaalterminal Bestellen

Ingenico iWL250 3G

€ 749,- € 549,-

Bekijk betaalterminal Bestellen
Vraag nu GRATIS advies!